Arsenal fortsetter å lede tabellen

Den 10. runden av Premier League avsluttet de ni første kampene. Blant dem slo Arsenal rivalen Liverpool og fortsatte å lede tabellen. I de siste titteloddsene satt av byrået gikk Arsenal forbi Liverpool til andreplass.

I fokus i 10. runde av Premier League tok Arsenal ledelsen to ganger og ble utlignet to ganger, og beseglet til slutt seieren med straffespark fra Saka iført Arsenal fotballdrakter og slo motstanderen 3-2. Arsenal kom tilbake til toppen av tabellen med disse dyrebare 3 poengene og fortsatte å lede tabellen. I de siste vinneroddsene i Premier League, hoppet Arsenal til 2. plass med 7-1, og etterlot Tottenham, Chelsea og Liverpool.

Arsenal rangert som nummer to med 1 tap og 7. Gunners har vist full motstand denne sesongen. Først vant de North London Derby 3-1 og slo deretter Liverpool 3-2. Etter at de dyrebare 6 poengene ble oppnådd, hjalp det også laget å vinne mesterskapet. Overkjør Liverpool på ratelisten.

Vår nettside har oppdatert mange nye draktsett fotball , vi tilbyr også personalisering, ønsker du å kjøpe en fotballdrakter og tilpasse den er nettsiden vår et godt valg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

close