Takk for at du la inn en bestilling på nettsiden vår. Vi håper du liker å handle her, vi respekterer ditt privatliv og ønsker å beskytte ditt privatliv.

Din personverninformasjon

Vi verdsetter personverninformasjonen din slik at personverninformasjonen din er beskyttet; Nettstedet vårt er forpliktet til å beskytte personvernet ditt når du kjøper online. Når brukere registrerer vår sidekonto, må de oppgi personlig registreringsinformasjon. Og som en del av bestillingsprosessen samler vi kun inn følgende viktige kundedata: navn, frakt/faktura, adresse, e-post, adresse, telefonnummer og kreditt-/debetkortinformasjon. Kontaktinformasjonen brukes kun til å kontakte deg ved behov. Informasjonen du gir oss vil ikke bli delt eller solgt til noen utenforstående part annet enn fraktselskapet som sender bestillingen din. Vi videresender kun din leveringsadresse og telefonnummer til fraktselskapet. Informasjonen vi samler inn brukes utelukkende til å behandle og sende bestillingen din. E-postadressen din vil kun bli brukt til å sende deg en ordrebekreftelse og et sporingsnummer. Telefonnummeret ditt vil bli brukt til å kontakte deg dersom det er problemer med oppfyllelsen eller leveringen av bestillingen din. Kredittkortinformasjonen din brukes kun til å bekrefte at faktureringsadressen samsvarer med leveringsadressen.

Dine kaker

Informasjonskapsler er alfanumeriske tekstfiler for identifikasjon som vi overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din slik at våre systemer kan gjenkjenne nettleseren din og tilby funksjoner som å lagre varer i handlekurven mellom besøkene.

Automatisk informasjon

Av sikkerhetsgrunner samler og analyserer nettstedet vårt noen ganger IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett og nettstedet vårt. Dette er for din beskyttelse for sporingsformål i det uheldige tilfellet at noen får tilgang til din personlige eller økonomiske informasjon og åpner en konto eller foretar kjøp under ditt navn.

Kontakt oss hvis du har spørsmål

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller kommentarer om vår personvernpolicy, vennligst send oss ​​en e-post. Vi respekterer personvernet ditt og deler ikke frivillig informasjonen du gir til eksterne selskaper eller organisasjoner. Ditt velvære er viktig for oss, og du vil sette pris på vår overbevisning for din sikkerhet. Dette er en forpliktelse.

close