Fansen hånet + misfornøyd med straffen Cristiano Ronaldos midtbanespiller var rasende på dommeren

I Champions League-kampen som ble avsluttet tidlig i morges spilte Manchester United 1-1 borte fra Atletico Madrid, og Ronaldo spilte hele kampen. The Sun rapporterte at Ronaldo pådro seg mange grove feil under kampen. Ikke overraskende vil han definitivt våkne opp i morgen med noen få blåmerker. fotballdrakter barn

Som tidligere Real Madrid-leder vil Ronaldos kamp på Wanda Metropolitano absolutt ikke være lett. Før kampen, da navnet hans ble vist på storskjermen, kom det øredøvende rop fra stadion, som også satte tonen for kampen. Ni spillere fikk gule kort i hele kampen, og Ronaldo ble stadig buet og latterliggjort av hjemmelagets fans i den voldsomme konflikten. Ronaldo drakter

I første omgang av kampen viste dommeren kun gult kort til Atletico Madrid, noe som også forårsaket misnøyen til Cristiano Ronaldo. Etter pausen gikk Ronaldo for å konfrontere dommeren for å lufte sin misnøye med dommerens første omgangsstraff.