Barcelona spilte 0-0 hjemme mot Girona.

1. april startet med Barcelonas kamp mot Girona, den 28. runden i La Liga-sesongen 2022-23. De to sidene kjempet i en hel kamp og klarte å score et par ganger, men de ble også stoppet av den andre siden, noe som gjorde fansen veldig nervøs å se på, men det var en overraskende 0-0 uavgjort til slutten av kampen, med Robert Lewandoeski, iført FC Barcelona drakter nummer 9, ikke i stand til å få et mål for laget sitt.

Etter 19 minutter spilte Pablo Gavira ballen inn i midten av feltet, og Raphinha skjøt fra høyre side av feltet, men skuddet gikk like utenfor mål. I det 37. minutt var Barcelonas Ronald Araujo nær ved å score på et hjørnespark, men Gazzaniga Farias klarte å stoppe ballen og den gikk utenfor, og nektet Barcelona et mål. Faktisk tok Barcelona 18 skudd i kampen, men klarte ikke å score, med Girona som forsvarte seg aggressivt og med stor effekt. I det 50. minutt la Alex Balde inn et innlegg fra venstre og Robert Lewandoeski fikk hodet på ballen, men Jules Kounde, som hadde mottatt ballen på høyre side av feltet, misset sjansen til å score. 94 minutter senere hadde Barcelona en ny sjanse til å score da Pablo Gavira headet inn et skudd, men det ble stoppet av en Girona-spiller med en hånd. ble stoppet av en Girona-spiller med en hånd. I det 96. overtidsminuttet slo Ronald Araujo et innlegg fra høyre og Robert Lewandoeski fulgte opp med et skudd, men ballen traff stolpen og kampen endte uavgjort. fotballdrakter barn

Selv om kampen fortsatte i en full kamp pluss ekstra tid, men ingen mål ble scoret, var det mye å se gjennom hele, men jeg må si at Barcelonas dumhet var litt bisarr denne gangen, med ingen av de mange målspeilene som lyktes og Gironas forsvar virkelig skinte!