Manchester City slår ut Bayern og stormer inn i kvartfinalen!

Den andre runden av Champions League-kvartfinalene åpnet 20. april, denne gangen mellom Manchester City og Bayern. Til tross for 1-1 mellom de to lagene, slo City Bayern ut av konkurransen på grunn av deres store score på 4-1, og vil møte Real Madrid i neste semifinale, som også vil være en gjenforening av gamle rivaler.

Kampens første mål kom i andre omgang, selv om begge lag hadde store sjanser til å score i første omgang, men begge gikk glipp av målsjanser på grunn av feil og avskjæringer fra begge sider. I det 37. minutt ble Erling Haaland i Manchester City drakt tildelt straffe for en håndball i boksen av Dayot Upamecano, men sparket var for hardt og fra en for høy vinkel og gikk over streken, med Erling Haaland selv som tok seg til hodet i forlegenhet over forferdeligheten. De to lagene gikk deretter frem og tilbake uten mål før i det 57. minutt da Kevin De Bruyne spilte en innsidepasning til Erling Haaland som fulgte på venstre side, Erling Haaland gled forbi to menn og satte inn et flott skudd som keeperen ikke kunne stoppe for å gi City 1-0. Men i det 83. minutt, Bayerns Joshua Kimmich Joshua Kimmich tok et straffespark i det 83. minutt, og et presist skudd brakte Bayern tilbake til 1-1, takket være en håndball i boksen av Citys Manuel Akanji. Så var det hele over til slutten av kampen, da det ikke var mye tid igjen, så ingen av sidene kunne få et nytt mål, men Bayern ble dessverre eliminert.

Til tross for at det bare ble scoret to mål i kampen, var det en god kamp, med gule og røde kort, draktsett fotball ikke tillatte mål og det 86. minutt da Bayern-manager Thomas Tuchel måtte gå på tribunen etter å ha mottatt et gult kort for følelsene sine.